Filmjölksbröd

Tillagning

1 bröd

5 dl filmjölk
1 dl mörk sirap
1 tsk salt
2 tsk bikarbonat
1/4 dl vetegroddar
1/2 dl vetekli
3/4 dl rågkross
3/4 dl solrosfrön
1 1/2 dl rågsikt
1 dl grahamsmjöl
2 1/2 dl vetemjöl
3/4 dl russin
3/4 dl sötmandel (hel o skalad)
3/4 dl torkande aprikoser

Blanda först alla torra ingredienser, tillsätt sirap och filmjölk. Häll upp i smord 1 1/2 liters form

Baka i ugnen ca 80 minuer i 175grader

Detta bröd har många ingredienser men jag kan lova att det är värt besväret!

Detta är ett annat resept


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0