Chokladtest



VS

 

Gadbury smakade bra! men som alltid när jag är i utlandet så tycker jag att Chokladet har lite "konstig" konsistens. Jag tror att det har med blandningen av Cacaomassan att göra. Sydligare behövs väl ett choklad som klarar av högre temperatur.
Den Svenska chokladen som får smaklökarna att dansa piruetter i munnen, är därför den klara VINNAREN.
Men som sagt är man i utlandet får man ta "skeden dit man i grytan och haspen på"

Än en gång Tack! la la är ALLTID la la.

Kommentarer
Postat av: Linn

Spännande synpunkter! Jag håller faktiskt med dig, Stefan. Det är just konsistensen som gör det annorlunda. Marabou smälter i munnen på ett helt annat sätt. Det framkallar både piruetter och baklängesvolter. True winner! Cadbury får lugnt ta och lägga sig, men om vi frågar någon annan kanske vi kan gå med på att det skulle kunna duga som "nödgodis"? ;) Som sagt, la la är alltid la la. Kram!

2009-11-14 @ 23:58:01
URL: http://linnnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0